Főoldal >

Hírek

Nedvesség? Ez azonnal megbízhatóan ellenőrizhető!

2011-11-03

Egyre hidegebb és kellemetlenebb idő lesz odakint. Annál jobban örül az ember egy kellemes meleg otthonnak. A megújult DRY PS 7400 nedvességmérővel megvizsgálhatja tüzifája nedvességtartalmát. A technikai továbbfejlesztésnek köszönhetően a mérési tartomány fánál 4-60 %, szilárd anyagoknál 0,2-3 % változott.


Burg-Wächter Fotópályázat

2011-07-02

Mutasd meg a váradat! Talán te építed fel a legnagyobb homokvárat az egész strandon, vagy barkácsolsz egy szép várat kartonból a kertetekben, vagy festesz egy szép várat a festőkészleteddel. Küldj nekünk egy fényképet a Te váradról! Köszönetképpen kapsz egy Burg-Wächter strand játékot. Ezenkívül eséllyel indulsz, hogy a várad képe nyilvánosságra kerüljön a Burg-Wächter 2012-es naptárában. A legjobb 5 beküldő egyenként nyer az egész család részére egy nyaralást. További nyeremények: 10 játék és 30 biciklizár


Második nemzetközi kereskedelmi partner szeminárium

2011-05-25

Sikerrel ért véget a második nemzetközi kereskedelmi partner szeminárium 2011. május 25-én. 13 különböző országból érkeztek a résztvevők a Burg-Wächter meghívásából Meinerzhagen-Valbert oktató központba a szakmai cserére. A témakörök középpontjában a széf és a TSE álltak, amelyek szakmai és eladási nézőpontból lettek kidolgozva.